Αρχική Σελίδα

Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η επιχείρησή μας είναι επιχείρηση εγχώριων συσκευών υψηλών σημείων που εξυπηρετεί την οικογένεια. Ο παράγοντας, ο οποίος εντοπίζει σε Guangzhou που καλύπτει 20.000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής και έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Έχουμε παράσχει την υπηρεσία cOem για τα εμπορικά σήματα οικιακών συσκευών της Ευρώπης όπως MIELE, BONECO, BEURER, HOMEDICS, H2O κ.λπ. Εμμένουμε στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «είμαστε επαγγελματικοί, εκτιμούμε την ακεραιότητα, υπογραμμίζουμε την ασφάλεια και παρέχουμε τη βαθιά προσαρμογή». Εφαρμόζουμε πάντα την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία και παρέχουμε την άριστη υπηρεσία για να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Μένοντας ταπεινοί και κρατώντας σε αυτήν την βιομηχανία για σχεδόν 10 έτη, αναγνωριζόμαστε ιδιαίτερα από τους πελάτες και τους πελάτες Ευρώπη στην Αμερική.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ειδικευόμαστε στην Ε&Α και την κατασκευή των ηλεκτρικών προϊόντων αρώματος οικιακού appliances&fine. Η γραμμή παραγωγής μας καλύπτει τους υγραντές, παγίδα κουνουπιών, υπέρυθρος λαμπτήρας, αέρας revitaliser, διασκορπιστής αρώματος, εξαγνιστής αέρα και διασκορπιστής αρώματος αυτοκινήτων, συνολικά 16series και περισσότερα από 500 προϊόντα.

Εξάγουμε πέρα από τα προϊόντα 90% και φθάνουμε σε έναν όγκο ετήσια πωλήσεων που υπερβαίνει US$10million.We καυχώμαστε την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, την αποδοτική διοίκηση και την επαγγελματική ικανότητα Ε&Α.

Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε το σκάφος εμπορικών σχέσεων με τους πελάτες και στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιους.

 

Γραφείο πωλήσεων:

Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις