Αρχική Σελίδα Νέα

10 οι τρόποι ένας υγραντής βελτιώνουν την υγεία, το δέρμα, και την οικογένειά σας αυτόν τον χειμώνα.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός διασκορπιστής αναψυκτικών αέρα για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
10 οι τρόποι ένας υγραντής βελτιώνουν την υγεία, το δέρμα, και την οικογένειά σας αυτόν τον χειμώνα.
  1. Μειώστε τον κίνδυνο μολύνσεων. Οι ιοί και τα βακτηρίδια δεν μπορούν να ταξιδεψουν επίσης στον υγρό αέρα. Ένας υγραντής θα μπορούσε να σημάνει τη διαφορά μεταξύ να πάρει τη γρίπη αυτός ο χειμώνας και της παραμονής υγιής.
  2. Μαλακότερο, πιό δονούμενο δέρμα. Ο κρύος, ξηρός αέρας υποσκάπτει την υγρασία από το δέρμα σας, το οποίο προκαλεί όλα τα είδη προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ξηρότητας, της νωθρότητας, ξεφλουδίζοντας, και της επιταχυνόμενης γήρανσης. Ένας υγραντής μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει όλα αυτά τα καταστρεπτικά αποτελέσματα, και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε εκείνη την πυράκτωση, δονούμενος ψάξτε όλες τα κόμματα και τις συγκεντρώσεις διακοπών σας.
  3. Άνετοι κόλποι. Ξέρετε εκείνο το ξηρό, σφιχτό συναίσθημα που παίρνετε στη μύτη σας το χειμώνα; Ακόμα κι αν δεν έχετε ένα κρύο (είναι χειρότερο όταν), ο χειμερινός αέρας μπορεί να στεγνώσει τους κόλπους σας, που χαμηλώνουν την αντίστασή σας στα βακτηρίδια και τους ιούς. Ύπνος με έναν υγραντή και ξυπνήστε με έναν πιό άνετο μύτη-και έναν λαιμό!
  4. Γρηγορότεροι θεραπεύοντας χρόνοι. Πέστε ότι καταλήγετε με ένα κρύο, μια μόλυνση κόλπων, ή τη γρίπη. Ένας υγραντής θα κοντύνει το βάσανό σας. Η κράτηση των ρινικών μεταβάσεών σας και του λαιμού σας υγρών θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε γρηγορότερα, και θα μειώσει τα συμπτώματα όπως το βήξιμο και το φτέρνισμα.
  5. Υγιέστερα houseplants. Τοξίνες τραβήγματος βοήθειας εγκαταστάσεων από τον αέρα. Αλλά μπορούν να υποφέρουν στον ξηρό, χειμερινό αέρα. Έχετε παρατηρήσει ότι το χώμα είναι ξηρότερο από συνηθισμένο; Τα φύλλα φαίνονται μαραμένα και άρρωστα; Ένας υγραντής μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τα houseplants σας υγιής-που βοηθά να σας κρατήσει υγιείς, επίσης!
  6. Προστατευμένες ξύλινες επιπλώσεις. Ο ξηρός αέρας μπορεί να βλάψει τα ξύλινα έπιπλα, καθώς επίσης και τη σχηματοποίηση και τις πόρτες, αναγκάζοντας τους για να χωρίσει και να ραγίσει. Ένας υγραντής μπορεί να βοηθήσει να συντηρήσει την ακεραιότητα του ξύλου, που διατηρεί τα κομμάτια σας για τα επόμενα χρόνια.
  7. Καμία φωνή πρωινού βρυχηθμού. Ηχείτε συχνά όπως μια αρκούδα τα πρωινά; Αυτός είναι ξηρός αέρας που φτάνει στα φωνητικά σκοινιά σας. Ηχήστε περισσότερο όπως κανονικό μόνο σας όταν κοιμάστε ολονυκτίς με έναν υγραντή στην κρεβατοκάμαρά σας!
  8. Μειωμένος θερμαίνοντας δισεκατομμύριο. Ξέρατε ότι ο υγρός αέρας αισθάνεται θερμότερος από τον ξηρό αέρα; Είναι αληθινό. Εάν προσθέσετε κάποια υγρασία στον αέρα, θα αισθανθεί θερμότερο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από στους λογαριασμούς θέρμανσής σας αυτός ο χειμώνας.
  9. Λιγότερες ηλεκτροπληξίες. Κανένας δεν συμπαθεί μια στατική ηλεκτρική ενέργεια κλονισμός-ειδικά όχι η γάτα! Αλλά μπορεί να είχατε παρατηρήσει ότι το χειμώνα, είναι πιό δύσκολο να αποφευχθεί. Αυτός είναι ο ξηρός αέρας πάλι. Χρησιμοποιήστε έναν υγραντή και αφήστε την αστραπή έξω.
  10. Βελτιωμένος ύπνος. Εάν σας ή συνεργατών τα ροχαλητά, ένας υγραντής μπορούν να βοηθήσουν. Τείνουμε στο ροχαλητό περισσότερο εάν οι κόλποι και οι λαιμοί μας είναι ξηροί. Ένα υγρό περιβάλλον τείνει επίσης να αισθανθεί θερμότερο και πιό άνετο, το οποίο μπορεί να ενθαρρύνει τον ύπνο μιας καληνύχτας.
Χρόνος μπαρ : 2019-09-23 13:57:23 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Luke

Τηλ.:: 18560674828

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)